Próba cseresznye

Dobozban rázós panírozás – rántott cukkini

Nemrégiben keringett neten az egyszerű panírozásos írás, nem tudom, kitől ered. Akkor kis csirkedarabokkal kísérleztem, tökéletes eredménnyel. Most cukkinit paníroztam így. Tulajdonképpen az átforgatás műveletét spórolod meg, valamint többet készítesz  ezzel a módszerrel ugyanannyi idő alatt. A panír nem minden esetben egyenletes, de nem baj.

20150706_104002

Három zárható dobozra van szükség (vajas, jégkrémes, ezeket el is dobhatod, még mosogatni sem kell).

20150706_104452

Egyikbe liszt, másikba zsemlemorzsa, harmadikba sózott felvert tojás kis tejjel. A panírozandó, ez esetben cukkinit beleteszed dobozba és határozott mozdulattal összerázod, többször,  fel-le, oldalra. Jöhet a következő doboz. A liszt a leghatékonyabb, szépen bevobja a zöldséget.

A tojásban néha összetapadtak a szeletek. Annyi a trükk,  hogy csak annyit tesszel bele, hogy ne legyenek fedésben a darabok. És mindig legyen elég cucc a dobozban.

20150706_105025

 

20150706_113527

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!