Próba cseresznye

Zöldbab főzelék finoman

A főzelék sokak szemében mumus, nem szeretem. Szerintem, aki nem szereti, nem jó formában kapta. Jó főzeléket odafigyeléssel lehet készíteni. Nem összecsapni, hanem alkotni kell.

Zöldbab főzelék: a feldarabolt babot felteszem főni sóval, borssal, fokhagymával. Amikor puha, olajon megpárolok egy fél fej vöröshagymát, lisztet szórok rá, kicsit pirítom, pirospaprikát hintek rá, majd rögtön felengedem vízzel, simára kavarom és berántom vele a főzeléket. Végül tejfölt keverek bele.

 

201507 131

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!