Próba cseresznye

Édesen savanyú csirke

Ez egy nagyon finom és pikáns étel a csirkehús felhasználásra. Rizzsel tálalom. Egy kis csípősség nem árt neki. A csirkét csíkokra vágom. Felteszem a hagymát olajon párolódni, ha már áttetsző, ráteszem a felkockázott ananászt (az eredeti ananász mérföldekkel jobb, mint a konzerv, de az is megteszi). Ráreszelek egy sárgarépát. Ezután jön a hús. Sózom, borsozom…. Tovább »

Tejszínes, sajtos csirkemell paradicsommal

Csirkemellre számtalan variációt találok ki, hogy ne váljék unalmassá a dolog. Ezt is úgy rögtönöztem, hogy gyorsan körbenéztem hűtőben, mit tudnék használni és egy nagyon fini sült lett belőle. És ami miatt imádom,  bekészítem tepsibe, betolom sütőbe és onnantól bármi mást tudok csinálni, magára lehet hagyni. Hozzávalók: csirkemell, sajt, tejszín 1-2dl, 2-3 db paradicsom, só,… Tovább »

Mézes pácos sült csirke szeletek új burgival

A fél kg csirkemellet szép vékonyka darabokra szeltem. Én bizony nem klopfolok, már csak azért sem, mert épp nincs hozzá eszközöm. Bepácoltam egy evőkanál ketchup, 2 teáskanál szójaszósz, 2 evőkanál méz, só, bors, bazsalikom , olaj keverékbe. Hagytam egy fél óráig pihenni, addig a petrezselymes újkrumplit feltettem. Egy kis olajon megfuttattam a kis kockákra vágott,  megtísztított… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!