Próba cseresznye

Isteni morzsás sárgabarackos lepény

Valahol a neten találtam tavaly ezt a receptet, szilvás variációban. Azzal és sárgabarackkal sütöttem eddig, mindegyik szuper. Ez az a süti, amit már jó párszor megcsináltam. A kelt tészta és a vajas ropogósra sült morzsa találkozása a gyümölccsel. Vigyázat! Abbahagyhatatlan! Alsó tészta: 15 dkg vaj, 1 tojás, 5 dkg cukor, 20 dkg liszt, 1 dl… Tovább »

Cseresznyés pite 5 hozzávalóból

Megint kaptunk egy kosár cseresznyét. Finom, vajas lepényt sütöttem ki belőle. A maradékból gyümölcsleves lesz. A recept egyszerű,  egész tojással dolgozunk, nem kell külön veregetni. A gyümölcs variálható, dupla annyit is elbírt volna, mint amennyit szórtam rá. Hozzávalók: 40 dkg liszt 25 dkg cukor, 25 dkg vaj, 4 db tojás, egy kávéskanál sütőpor A szobahőmérsékletű… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!